DJ Weddings

BEWERTUNGEN

Glückliche kunden. Echte erfahrungen. Lesen Sie weiter und finden Sie heraus, was Kunden über unser Geschäft und unser Engagement denken.

dj-wedding-reviews

Samanta Fero

DJ za poželjeti

wedding-dj-istria-reviews

Samo za poželjeti, sa ovim čovikom ne morete pogrješiti. Pun plesni podiji od početka vjenčanja do kraja. Preporuka svima koji žele visi nivo zabave. Niti jedan gost nije ostao razočaran, za svakog se naša repertuar.

dj-za-vjencanja-istra

Karlo Roša

Svaka preporuka!

wedding-dj-istria-reviews

Odličan DJ, širok repertoar pjesama za mlade i starije. Svaka preporuka!???

null

Roberta Čučić

„Vidi se da zna šta radi.“

wedding-dj-istria-reviews

Za sve koji se predomišljaju da li za vjenčanje angažirati DJ-a i kojeg, Nikola je za svaku preporuku. Simpatičan i profesionalan, vidi se da zna što radi. Sve je bilo kako smo zamišljali, ali i više od toga. Na plesnom podiju bili su i mladi, i oni malo stariji, i oni koji slušaju domaće, i oni koji slušaju strano. Playlista je bila pun pogodak i svi su poslije vjenčanja imali samo riječi hvale za njega, uključujući i vlasnike restorana koji su se već nagledali odnosno naslušali svakakvih DJ-eva. Svaka naša glazbena želja je bila ispoštovana i odmah puštena. Surađivao je s nama kako prije vjenčanja tako i samu večer. Plesni podij je cijelo vrijeme bio pun, atmosfera je bila genijalna, svi su se super zabavili i poslije vjenčanja javljali prvo s riječima hvale za DJ-a, a onda s komentarima za sve ostalo. Za svaku pohvalu i preporuku!
Hvala Nikola što si naše vjenčanje učinio posebnim!

DJ recezija

Eric de Vries

Very passionate and skilled

wedding-dj-istria-reviews

Nikola is a very passionate and skilled DJ and we were very happy to have him at our wedding party. He included songs that we liked, people could easily made requests (English is not a problem for him at all!) and made good crossovers. Nikola was also very flexible; we were able to have part of the party inside and outside, exactly as we wanted. Thank you so much Nikola!

null

Hana Dominić

Sjajna izvedba!

wedding-dj-istria-reviews

Brz i jednostavan dogovor oko svega. Odlično prelazi između pjesama, dobro prepoznaje želje publike i održava dobru atmosferu. Držao se dogovora o popisu pjesama i prilagodio redoslijed pjesama kako bi odgovarao. Imali smo sjajnu svadbu – puno mladih, ali i starih. Na kraju su svi bili zadovoljni jer se za svakoga našlo ponešto. Svakako preporučujemo.

null

Nemanja Bozic

Great energy!

wedding-dj-istria-reviews

Really good DJ, great energy and knows what to play to get people off their feet, no matter the crowd. He caters for his clients needs and is a fun guy. Would highly recommend.

null

Cris Celić

„Plesni podij je bio pun…“

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je bio DJ na našem vjenčanju.
Zahvaljujući njemu atmosfera na vjenčanju je bila top. Plesni podij je bio pun do samog kraja. Za svaku preporuku!

dj-za-vjencanja-istra

David Mijandrušić

5/5 for everything!

wedding-dj-istria-reviews

If you are searching for DJ for your weeding or any celebration stop searching immediately because you will never find someone better than Nikola. We hired him for our wedding and he really stood up to our expectations. He was brilliant during all night, he prepared everything for ceremony and his choice of music was perfect for everybody.
Very communicative, fun and friendly person who will fulfill every your desire with a smile on his face. We didn`t really interfere with his choice of music and we had no reason to because this is his job and he done it perfectly.
5/5 for everything!

null

Dario Janović

Veseo i profesionalan

wedding-dj-istria-reviews

Dogovor i prvi kontakt odlican, veseo i profesionalan kao i posao koji je odradio. Uljepsao je nas naljepsi dan i odlicno vodio vjencanje. Svi gosti su ga pohvalili. Preporuke svima, hvala ti Nikola.

DJ recezija

Emili Bulić

Nadmašio je naša očekivanja!

wedding-dj-istria-reviews

Bili smo gosti na svatovima gdje je bio DJ. Iskreno, nismo očekivali previše, ali nadmašio je sva naša očekivanja. svaka čast! ?

null

Ognjen Lajšić

Prava formula!

wedding-dj-istria-reviews

Nikolu smo angažirali tjedan dana prije svadbe nakon što nam je DJ s kojim smo ranije imali dogovor nenadano otkazao. Usprkos vrlo raznolikim ukusima gostiju na svadbi, Nikola je pronašao pravu formulu i pogodio “u žicu” i nas kao mladence i naše goste – atmosfera je na plesnom podiju bila vrhunska, a na kraju su nam ljudi sami od sebe prilazili i hvalili ga, jednako rokeri u duši kao i Mišini fanovi. Uz to, Nikola je smireno podnio različite situacije koje bi nekog drugoga možda izbacile iz takta, pokazujući da mu je na prvom mjestu zadovoljstvo gostiju – kad je u jednom trenutku počela lagano sipiti kiša, hrabro je i samoinicijativno ostao vani riskirajući skupocjenu opremu (na kraju je kiša prestala), a stoički je podnosio i brojne pijane ljude s njihovim zahtjevima u 4 ujutro, kao i maltretiranje koje su provodili nad mikrofonom i kabelom. Dvjema riječima – istinski profesionalac.

null

Ivana Hrvatin

Pristupačan i karizmatičan…

wedding-dj-istria-reviews

Bavimo se ugostiteljstvom i ima mnogo evenata gdje se od DJ-a očekuje da “spasi” event, Nikola je DJ koji će spasiti i najlošiji event. Surađujemo godinam. Nikola je zbilja vrhunski DJ koji s istim žanrom odradi svaku gažu. To je DJ koji zna osjetiti potrebu i želje ljudi. Sa osmijehom na licu trudi se ispuniti svaku glazbenu želju. Uvijek fin, pristojan, ljubazan i profesionalan. Najviše me iznenadio kao DJ za vjenčanja, prisustvovala sam vjenčanju koje je Nikola odabirom muzike pretvorio u bajku. Svaka preporuka za ovog mladog, iskusnog, profesionalnog i zgodnog DJ-a. Tako mlad, pristupačan i karizmatičan zbilja je nezaobilazan za svakoga tko želi DJ-a na vjenčanju.

null

David Kutleša

Vrhunski profesionalac!

wedding-dj-istria-reviews

Vrhunski profesionalac. I polog vratio u ova teška vremena. Užasno mi je žao što nismo imali priliku direktno surađivati zajedno, ali ako Bog da možda jednom. Čovjek je top. Što je najbitnije ❤️

dj-za-vjencanja-recenzije

Jasmin Selimović

Sve preporuke!

wedding-dj-istria-reviews

Pir je bio prekrasan, velike pohvale za dj-a, sa njim je dozivljaj bio jos bolji! Sve preporuke ?

null

Saša Pršo

Vrhunski odrađen posao!

wedding-dj-istria-reviews

Jedino sto mogu recu je da je zahvaljujući DJ-u atmosfera na svadbi bila odlicnaaaa. Točno je pustao onu muziku koja nije dozvolila da se sjedi. Vrhunski odradjen posao. Preporuka svakome tko pita.

dj-za-vjencanja-recenzije

Valentina Babić

DJ za svaku preporuku!

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je jako drag, simpatičan i izrazito profesionalan u svom poslu. Prije samog eventa stupa u kontakt sa klijetom koji mu dostavlja popis željenih pjesama. Svih želja se Nikola pridržava i sa njegovim nastupom podij u sali je uvijek pun.
????

null

Ivica Salja

Nikola je odličan!

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je odlican DJ i odlicna osoba. Angazirao sam ga za svoje vjencanje i svi su bili zadovoljni, najvise draga i ja jer je ispunio sva ocekivanja. Zna svoj posao, radi dobre prijelaze i zna animirati te podizati atmosferu. Svaka preporuka!!

null

Teodora Dimitrov

Za svaku pohvalu!

wedding-dj-istria-reviews

Genijalan, profesionalan.. Uvijek nasmijan, ali ozbiljan kad treba biti. Na svakom eventu na kojem sam bila gdje je puštao glazbu posao je odradio predobrooo, ali na vjenčanju nemam riječi… Plesni podij pun, odlična atmosfera, ispunjava sve želje sa stilom i smislom, poštuje sve dogovore s mladencima. Simpatičan, prijazan.. Za svaku pohvalu!!

null

Shanti Marta

Svakako bih ponovio…

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je veoma drag čovjek. Nenametljiv, fleksibilan, pošten. Odlično nam je odradio vjenčanje u Paladnjacima. Sve je želje ispoštovao, prepoznao kakve goste ima, te sukladno tome puštao glazbu. Svakako bi ponovno unajmili njegove usluge.

dj-za-vjencanja

Elisabetta Bilic

Dobar štimung i mjuza!

wedding-dj-istria-reviews

Uvijek sam govorila kako na moje vijencanje cu imati Dj. I kad smo dosli do toga odmah sam se njega sijetila Dj Nikola. Nikola, jaaako simpaticna osoba i jaaakoooo dobar Dj. Uzivali smo svi skupa. Sve je bilo kako dogovoreno. Od starijih pijesma 80tih pa do novih .strano i nase. Poceli smo plesat i nismo stali. Dobar stimung i dobru mjuzu samo samo Dj moze. A to je on. Nikola. Hvala ti puuuuno ….Alen i Betty ❤️?

dj-wedding-reviews

Sara Stjepanović

The best DJ choice

wedding-dj-istria-reviews

Nikola was the best DJ choice for our wedding! We provided him with a few songs we liked and he managed to put together an awesome playlist where each and every song was exactly our taste. Nikola was very easy to communicate and work with and he did his best to respond quickly and accomodate our requests. He is a very professional DJ who created an awesome atmosphere and managed to keep our guests dancing until 4am in the morning! Nikola is not only a great DJ but also a very kind and reliable person who will take care of good vibes and a happy party crowd so that you can relax at your special day. We can only warmly recommend him for your next party. Thank you so much Nikola for making our wedding day so special!