DJ Weddings

REVIEWS

Happy clients. True testimonials. Read and find out what clients think about our business and engagement!

null

Ognjen Lajšić

Prava formula!

wedding-dj-istria-reviews

Nikolu smo angažirali tjedan dana prije svadbe nakon što nam je DJ s kojim smo ranije imali dogovor nenadano otkazao. Usprkos vrlo raznolikim ukusima gostiju na svadbi, Nikola je pronašao pravu formulu i pogodio “u žicu” i nas kao mladence i naše goste – atmosfera je na plesnom podiju bila vrhunska, a na kraju su nam ljudi sami od sebe prilazili i hvalili ga, jednako rokeri u duši kao i Mišini fanovi. Uz to, Nikola je smireno podnio različite situacije koje bi nekog drugoga možda izbacile iz takta, pokazujući da mu je na prvom mjestu zadovoljstvo gostiju – kad je u jednom trenutku počela lagano sipiti kiša, hrabro je i samoinicijativno ostao vani riskirajući skupocjenu opremu (na kraju je kiša prestala), a stoički je podnosio i brojne pijane ljude s njihovim zahtjevima u 4 ujutro, kao i maltretiranje koje su provodili nad mikrofonom i kabelom. Dvjema riječima – istinski profesionalac.

dj-za-vjencanja

Elisabetta Bilic

Dobar štimung i mjuza!

wedding-dj-istria-reviews

Uvijek sam govorila kako na moje vijencanje cu imati Dj. I kad smo dosli do toga odmah sam se njega sijetila Dj Nikola. Nikola, jaaako simpaticna osoba i jaaakoooo dobar Dj. Uzivali smo svi skupa. Sve je bilo kako dogovoreno. Od starijih pijesma 80tih pa do novih .strano i nase. Poceli smo plesat i nismo stali. Dobar stimung i dobru mjuzu samo samo Dj moze. A to je on. Nikola. Hvala ti puuuuno ….Alen i Betty ❤️💋

null

Ivana Hrvatin

Pristupačan i karizmatičan…

wedding-dj-istria-reviews

Bavimo se ugostiteljstvom i ima mnogo evenata gdje se od DJ-a očekuje da “spasi” event, Nikola je DJ koji će spasiti i najlošiji event. Surađujemo godinam. Nikola je zbilja vrhunski DJ koji s istim žanrom odradi svaku gažu. To je DJ koji zna osjetiti potrebu i želje ljudi. Sa osmijehom na licu trudi se ispuniti svaku glazbenu želju. Uvijek fin, pristojan, ljubazan i profesionalan. Najviše me iznenadio kao DJ za vjenčanja, prisustvovala sam vjenčanju koje je Nikola odabirom muzike pretvorio u bajku. Svaka preporuka za ovog mladog, iskusnog, profesionalnog i zgodnog DJ-a. Tako mlad, pristupačan i karizmatičan zbilja je nezaobilazan za svakoga tko želi DJ-a na vjenčanju.

null

David Kutleša

Vrhunski profesionalac!

wedding-dj-istria-reviews

Vrhunski profesionalac. I polog vratio u ova teška vremena. Užasno mi je žao što nismo imali priliku direktno surađivati zajedno, ali ako Bog da možda jednom. Čovjek je top. Što je najbitnije ❤️

dj-za-vjencanja-recenzije

Jasmin Selimović

Sve preporuke!

wedding-dj-istria-reviews

Pir je bio prekrasan, velike pohvale za dj-a, sa njim je dozivljaj bio jos bolji! Sve preporuke 😃

null

Saša Pršo

Vrhunski odrađen posao!

wedding-dj-istria-reviews

Jedino sto mogu recu je da je zahvaljujući DJ-u atmosfera na svadbi bila odlicnaaaa. Točno je pustao onu muziku koja nije dozvolila da se sjedi. Vrhunski odradjen posao. Preporuka svakome tko pita.

dj-za-vjencanja-recenzije

Valentina Babić

DJ za svaku preporuku!

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je jako drag, simpatičan i izrazito profesionalan u svom poslu. Prije samog eventa stupa u kontakt sa klijetom koji mu dostavlja popis željenih pjesama. Svih želja se Nikola pridržava i sa njegovim nastupom podij u sali je uvijek pun.
🙂🙂🎊🎉

null

Ivica Salja

Nikola je odličan!

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je odlican DJ i odlicna osoba. Angazirao sam ga za svoje vjencanje i svi su bili zadovoljni, najvise draga i ja jer je ispunio sva ocekivanja. Zna svoj posao, radi dobre prijelaze i zna animirati te podizati atmosferu. Svaka preporuka!!

null

Teodora Dimitrov

Za svaku pohvalu!

wedding-dj-istria-reviews

Genijalan, profesionalan.. Uvijek nasmijan, ali ozbiljan kad treba biti. Na svakom eventu na kojem sam bila gdje je puštao glazbu posao je odradio predobrooo, ali na vjenčanju nemam riječi… Plesni podij pun, odlična atmosfera, ispunjava sve želje sa stilom i smislom, poštuje sve dogovore s mladencima. Simpatičan, prijazan.. Za svaku pohvalu!!

null

Shanti Marta

Svakako bih ponovio…

wedding-dj-istria-reviews

Nikola je veoma drag čovjek. Nenametljiv, fleksibilan, pošten. Odlično nam je odradio vjenčanje u Paladnjacima. Sve je želje ispoštovao, prepoznao kakve goste ima, te sukladno tome puštao glazbu. Svakako bi ponovno unajmili njegove usluge.